Τα COOLVIT ανήκουν στην κατηγορία των μη ανθρακούχων ποτών με βάση το νερό, περιέχουν βιταμίνες και ανόργανα συστατικά  που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού, με ένα νέο φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν τον οργανισμό αξιοποιώντας και τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού. Παράγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το COOLVIT αποτελεί προϊόν αποκλειστικής διανομής της CORE INNOVATIONS η οποία είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει προϊόντα που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των καταναλωτών.

Tο COOLVIT κυκλοφορεί σε 3 μοναδικές γεύσεις. Το SPORT με γεύση pineapple, blueberry and passion fruit. To BALANCE με γεύση mango, guava and kiwi. Το ACTIVE με γεύση orange, citrus and elderflower. Κάθε ένα προϊόν περιέχει ένα ειδικό σύμπλεγμα βιταμινών ώστε να προσφέρει αυτό ακριβώς που περιγράφει και η ονομασία του.

Το COOLVIT έχει σχεδιαστεί και παραχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρει τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά στον οργανισμό με ασφάλεια και να αποτελεί μέρος ενός ισορροπημένου και υγιούς τρόπου ζωής. Οι περιεκτικότητες των βιταμινών είναι σύμφωνες με  κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο πλαίσιο αυτό με την κατανάλωση μίας και μόνο συσκευασίας λαμβάνετε το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιεκτικότητες δείτε τους πίνακες διατροφικής αξίας στην ετικέτα των προϊόντων. Αν παρόλα αυτά έχετε οποιονδήποτε ενδοιασμό συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον ιατρό ή τον διαιτολόγο σας.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια στα προϊόντα μας. Οι περιεκτικότητες βιταμινών και μετάλλων είναι σύμφωνες με τους κανονισμούς της ευρωπαϊκής ένωσης. Αν έχετε οποιονδήποτε ενδοιασμό συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον ιατρό ή τον διαιτολόγο σας.

Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι ιδιαιτέρως ασφαλή. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με τον ιατρό ή τον διαιτολόγο σας.

Η σύσταση και ποιότητα των πρώτων υλών των προϊόντων COOLVIT   καθιστούν τα προϊόντα ιδιαίτερα ασφαλή. Αν έχετε οποιονδήποτε ενδοιασμό συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας δείχνοντάς του τη συσκευασία του προϊόντος στην οποία αναγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

ΟΧΙ! Κανένα από τα προϊόντα COOLVIT δεν περιέχει καφεΐνη!

Όλα τα προϊόντα COOLVIT περιέχουν μόνο 2,5g ζάχαρη ανά 100ml που προέρχονται μόνο από φρούτα.

Κάθε προϊόν έχει διάρκεια ζωής στο ράφι 14 μήνες. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται την ίδια ημέρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2109476192 και δώστε μας τα επαγγελματικά στοιχεία επικοινωνίας σας. Σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.